Skitur i nærområde, Nordhordland

20. januar kl. 09:00
Voksne, Ungdom
Fellestur, Skitur, Aktivitet Skitur, Adhoc, Sehvasomskjer

Oppmøte: Skysstasjonen i Knarvik kl. 09.00.

Ta med smøring!
Samkjøring i privatbilar.

Turleiar: Knut Espetvedt, tlf.: 993 76 601

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Pris: kr 0,- for medlemmar, kr 100,- for ikkje-medlemmar (maks kr 200,- pr husstand). Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. Utgifter til transport med eigen bil og parkering delast av dei som sit på. Turavgifta må du betale innan påmeldingsfristen til Nordhordaland Turlag v/kasserar på konto nr 3632. 07.07727, og skrive kva tur påmeldingsavgifta gjeld.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

Skitur i nærområde, Nordhordland

Me møtes i Knarvik kl. 09.00. Ta med ski, gode klede og dagstursekk. Så ser me an kvar det er gode forhold og godt føre denne søndagen i januar.  Oppmøte: Skysstasjonen i Knarvik ...

Turleder:

• Knut Espetvedt