Hopsdal - Gladihaug

17. februar kl. 10:00 - 13:00
Fellestur, Skitur, Aktivitet Fottur, Aktivitet Skitur

Me ser an føret og avtaler om det vert fot- eller skitur.

Turleiar: Knut Espetveit, tlf.: 993 76 601

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Pris: kr 0,- for medlemmar, kr 100,- for ikkje-medlemmar (maks kr 200,- pr husstand). Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. Utgifter til transport med eigen bil og parkering delast av dei som sit på.

Turavgifta for ikkje-medlemmar Vippses til turlaget (Nordhordland Turlag #141728), eller betales til turleder på selve dagen.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

Hopsdal - Gladihaug

Me ser an føret og avtaler om det vert fot- eller skitur.  Frammøte på parkeringsplassen i Hopsdalen kl. 10.00. Gå eller skitur til toppen av Gladihaug (430 moh.). Turleiar: Knut Espetveit, ...

Turleder:

• Knut Espetvedt