5. juli kl. 16:00
7. juli
Fellestur, Fottur, Telt, Telttur, Aktivitet Fottur, Lang

Fot-/telttur i den lokale fjellheimen i Masfjordfjella

3 dagars fjelltur med overnatting i eigne telt. Alle deltakarane må ha med eige utstyr for overnatting og mat for heile turen ved frammøte.

Me går frå Einestrand og via Grønestølane – Nordalen – Kleivsbotn – Ådnekvamsætra – Kupevatnet – Haugsdalsætra – Trolldalen - Giskegeilen – Totlandsætra og til slutt Andvik.

Det vert leir med overnatting i Nordalen og ved Kupevatnet. Ta med fiskeutstyr, i desse vatna er det fisk å få. Dersom det er fint og varmt vær, vil me gjerne ta med nokre toppar på turen, dette vert avgjort undervegs. Dagsetappar på om lag 9 km, 10 km og 17 km.

Frammøte/parkering: Einestrand

Frammøte/starttid: Fredag 5. juli kl 16.00

Retur med rutebuss frå Andvik søndag 7. juli kl. 19.00 (Husk bussbilett)

Dette er ein krevande tur med bratte opp- og nedstigningar. Turen høve best for deg som likar langturar i fjellet med teltovernatting og forholdsvis tung bør.

Turleiarar: Atle Bondevik tlf.: 415 59 973 og Jan Ivar Berge tlf.: 917 15 487.

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Pris: kr 0,- for medlemmar, kr 100,- for ikkje-medlemmar (maks kr 200,- pr husstand). Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. Utgifter til transport med eigen bil og parkering delast av dei som sit på.

Turavgifta for ikkje-medlemmar Vippses til turlaget (Nordhordland Turlag #141728) før turen startar, merk kva tur det gjeld.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

Fot-/telttur i den lokale fjellheimen i Masfjordfjella

TUREN ER AVLYST - KONTAKTE TURLEIARANE OM DU VIL VERE MED PÅ TUREN FRÅ ONSDAG 10. JULI I STRÅLANDE VERMELDINGAR Fot-/telttur i den lokale fjellheimen i Masfjordfjella 3 dagars fjelltur ...

Turledere:

• Jan-Ivar Berge