Helgetur Ljosanbotn - Grindaflet - Flåm

17. august kl. 09:00
18. august
Voksne, Ungdom
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Oppmøtested: Arna Stasjon lørdag 17. august kl 09.00.

Turleder:  Knut Espetvedt tlf.: 993 76 601.
knut.espetvedt@bkkfiber.no

Grad: Krevjande tur, er du i vanlig god form går det fint.

Turbeskrivelse:
Lokaltog til Ljosanbotn. Derfra 18 km flott fottur til fantastiske Grindaflet hytta, sjølvbetjent hytte.

Søndag morgon går vi 15 km på bratt sti ned til Flåm. Derfrå Ekspressbussen til Arna på ettermiddagen.

Pris:       Kr. 600,- Vaksne               Kr. 400,- Under 26 år, medlemmar
               Kr. 1.000,- Vaksne            Kr. 800,- Under 26 år, ikkje medlemar
               Billettar til tog og buss kjem i tillegg.

Deltakartalet på denne turen er sett til 15 personar.

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. Utgifter til transport med eigen bil og parkering delast av dei som sit på. Turavgifta må du betale innan påmeldingsfristen til Nordhordaland Turlag v/kasserar på konto nr 3632. 07.07727, og skrive kva tur påmeldingsavgifta gjeld.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

Helgetur Ljosanbotn - Grindaflet - Flåm

Oppmøtested: Arna Stasjon lørdag 17. august kl 09.00. Turleder:  Knut Espetvedt tlf.: 993 76 601.        knut.espetvedt@bkkfiber.no Grad: Krevjande tur, er du i vanlig god form går det fint. Turbeskrivelse:  Lokaltog til ...

Turleder:

• Knut Espetvedt