Unge vaksne på kalvedans til Kalvedalen (20 - 34 år)

Fellestur

Fra dato
5. oktober 2019 kl. 09:00
Til dato
6. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Topptur, Ungevoksne
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland
Dette arrangementet er over!

Nordhordland Turlag ønsker å satse enda mer på å tilrettelegge for et aktivt friluftsliv for ungre mennesker. Det gjør vi med et kjempetilbud for ungdommer og yngre voksne medlemmer. Vi tilbyr gratis tur for medlemmer til Kalvedalen Turisthytte i Lindåsfjella. 

Hovedformålet med turen er: Ha det gøy og sosialt med andre på samme alder. I tillegg får dere oppleve et fantastisk flott fjellområde vest for Stølsheimen. Det er i år kommet en ny hytte i Kalvedalen så nå ligger alt til rette for å boltre seg på større plass. Da blir det en spenstig middag - og det er kreative kokker som deltar på turen!

Det er fremmøte i Knarvik kl 09.00 lørdag morgen, ved Hagellia 6(Dampen). Derfra reiser vi til Kvingedalen i Masfjorden der turen starter. Turen inn til Kalvedalshytta tar ca 4 timer i noe stigning. Retur samme vei søndag. Turledere koordinerer transport. Har dere egen bil, gi tilbakemelding om det ved påmelding. Eller om dere trenger transport. 

Bli med på ein kjekk tur i eit flott fjellområdet, og det er duka for kjekke fellesopplevingar og turopplevingar i helga.

Mer informasjon kommer når turen nærmer seg. 

 

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Pris: kr 0,- for medlemmar, kr 400,- for ikkje-medlemmar. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. Utgifter til transport med eigen bil og parkering delast av dei som sit på. Turavgifta må du betale innan påmeldingsfristen til Nordhordaland Turlag samtidig med påmelding. 

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Børge Brundtland
  • Knut Inge Engelbreth