AVLYST Knarvik - Øvre Åse - Gladihaug AVLYST

6. oktober kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Høsttur

AVLYST. På denne flotte turen er det mogeleg å oppleva alt som denne delen av Lindås har å by på. Terrenget har vore brukt til ulike foremål gjennom alle tider og dette kan opplevast på turen. På grunn av fjellformasjonane i området vert det litt opp og nedatt og fram, men det er bare sjarmerande. Ved målet Gladihaug er det fantastisk utsikt over heile søndre Lindås.

Oppmøte: Me møtast på parkeringsplassen ved sjuar banen på Knarvik stadion. Herifrå går me opp til Indregardsfellet, vidare ned i Indregardsdalen og opp at mot Storevarden. Mot aust ser me masten på Gladihaug. Videre går stien på ein traktorveg mot Øvre Åse. Så dreier me aust gjennom ein liten bjørkeskog, over eit gjerde og inn på innmark. Herifra følger turen ein gammal sti sørøst mot Gladihaug.
Turen er beregna til cirka fem timar t/r inkludert pause. Ta med niste.

Turleiar: Lise Kristine Viken, tlf.: 412 34 847

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Pris: kr 0,- for medlemmar, kr 100,- for ikkje-medlemmar (maks kr 200,- pr husstand). Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. Utgifter til transport med eigen bil og parkering delast av dei som sit på.

Turavgifta for ikkje-medlemmar Vippses til turlaget (Nordhordland Turlag #141728), eller betales til turleder på selve dagen.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

AVLYST Knarvik - Øvre Åse - Gladihaug AVLYST

Turleder: