Padletur, Rossnes - Austrheim

Voksne, Ungdom
Fellestur, Padletur,

Turmål:                      Rossnes - Austrheim
Start tidspunkt          Kl..18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:           Rossnes kai Radøy
Kontaktperson:       Ingvar Leksen tlf.: 957 50 076

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar, maks kr 100,- pr husstand. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Padletur, Rossnes - Austrheim

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! Turmål:                      Rossnes - ...