Padletur Æsevågen - Hindenes

20. juni kl. 18:00
Fellestur, Padletur,

Turmål:                       Æsevågen - Hindenes
Start tidspunkt:          Kl.18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:            Vegkryss til Eknes v/E39, Lindås
Kontaktperson:         Asle Hindenes tlf. 90121577

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar, maks kr 100,- pr husstand. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Padletur Æsevågen - Hindenes

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss!  Turmål:                       Æsevågen - ...