Padletur Feste - Lurøyna

4. juli kl. 18:00

04. Juli

Turmål:                          Feste - Lurøyna
Start tidspunkt             Kl..18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:               Feste kai Lindås
Konrtaktperson:           Olav Tveito tlf. 95440177

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar, maks kr 100,- pr husstand. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Padletur Feste - Lurøyna

04. Juli .Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss!  Turmål:                      ...