Padletur Io - Askøy

22. august kl. 18:00
Nordhordland Turlag, Alta og Omegn Turlag

Turmål:                        Io – Askøy
Start tidspunkt           Kl..18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:              Io marina, Holsnøy.
Konrtaktperson:           Arne Færøy tlf. 92491487

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar, maks kr 100,- pr husstand. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Padletur Io - Askøy

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! Turmål:                       ...