Padletur Hundvenvatnet - Storevatnet

12. september kl. 18:00

Turmål:                       Hundvenvatnet - Storevatnet.
Oppmøtestad:             Bruvoll camping, Hundvin, Lindås.
Konrtaktperson:         Per Lødøen tlf.: 481 44 035

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar, maks kr 100,- pr husstand. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Padletur Hundvenvatnet - Storevatnet

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! Turmål:                       Hundvenvatnet - ...