Onsdagstur i Masfjorden til Kvamsdalstølen (Nordbygda)

14. august kl. 18:00
Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Masfjorden, Onsdagstur, Stølstur, Stølsliv

Nordhordland Turlag samarbeidar med idrettslaga i Masfjorden om å arrangere onsdagsturar i Masfjorden. Dette er ein kommune med utruleg varierte og vakre landskap, og gjennom onsdagsturane kan du verte kjent med mange lokale natur- og kulturperler. I godt selskap!

Onsdagsturane er ei sjølvgåande turgruppe med ein kjentperson som syner veg både fram og tilbake.

Velkommen på onsdagstur i Masfjorden, spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss!

Turmål: Kvamsdalstølen (Nordbygda)

Oppmøtestad:  Kvamsdal
Oppmøtetidspunkt: 14. onsdag august 2019 kl. 18.00
Kjentperson:  Kolbjørn Reknes tlf. 990 27 121

Ingen påmelding! Berre til å møte opp!

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar (maks kr 100,- pr husstand). Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. (Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen).