Onsdagstur, Esevågen-Baståsen

Oppmøtetidspunkt: Onsdag 7. aug. 2019 kl. 18.00
Kjentperson:  Asle Hindenes
Telefon: 908 28 816

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50- for å ikkje-medlemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Onsdagstur, Esevågen-Baståsen

Onsdagsturane er ei turgruppe med ein kjentperson som syner veg Velkommen på onsdagstur, spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss! Turmål: Esevågen-Baståsen Oppmøtestad: Esevågen, ...