Onsdagstur til Orrsåta og Hoplandsmarkene

14. august kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Onsdagstur

Turmål: Orrsåta og Hoplandsmarkene
Oppmøtestad: Parkeringen på Vestbygd skole.
Oppmøtetidspunkt: Onsdag 14.august 2019 kl. 18.00.
Kjentpersonar: Kari og Jan Otto Natland.                                                                                    Telefon: 905 84 618

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50- for å ikkje-medlemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Onsdagstur til Orrsåta og Hoplandsmarkene

Onsdagsturane er ei turgruppe med ein kjentperson som syner veg Velkommen på onsdagstur, spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss! Turmål: Orrsåta og Hoplandsmarkene Oppmøtestad: Parkeringen ...