Onsdagstur, Myrsfjellet, Lindås

21. august kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Onsdagstur

Onsdagsturane er ei turgruppe med ein kjentperson som syner veg Velkommen på onsdagstur , spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss!

Turmål: Myrsfjellet
Oppmøtestad:  Tunet til Atle Bondevik, Mykingvegen 809  Lindås
Oppmøtetidspunkt: Onsdag 21.august 2019 kl. 18.00
Kjentpersonar:  Atle Bondevik
Telefon: 41559973

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50- for å ikkje-medlemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Onsdagstur, Myrsfjellet, Lindås