Onsdagstur, Steinalderstien-Radøy

28. august kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Onsdagstur

Onsdagsturane er ei  turgruppe med ein kjentperson som syner veg

Turmål: Steinalderstien-Radøy

Oppmøtestad: Brua over Fosenstraumen
Oppmøtetidspunkt: Onsdag 28. august 2019 kl. 18.00
Kjentpersonar: Tanja Smeding
Tlf.   48038837

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Onsdagstur, Steinalderstien-Radøy

Onsdagsturane er ei  turgruppe med ein kjentperson som syner veg Velkommen på onsdagstur , spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss! Turmål: Steinalderstien-Radøy  Oppmøtestad: ...