Fellestur i nye Alver Kommune: Onsdagstur, Knarvikområdet, Lindås

2. oktober kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Onsdagstur

Blir kjent med Alver kommune: 4e. fellestur av 6 turer i regi av Nordhordland Turlag for Alver kommune. Blir med da vel :-) Disse 6 turene er åpent for alle og har gratis deltagelse. Her får du en unik mulighet å bli kjent i egen kommune under dyktig ledelse av en av Nordhordland Turlag sine turledere

Onsdagsturane er ei  turgruppe med ein kjentperson som syner veg
Velkommen på onsdagstur , spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss!

Turmål: Knarvikområdet, Lindås

Oppmøtestad: Knarvik ungdomsskule, Lindås
Oppmøtetidspunkt: 2. oktober 2019 kl. 18.00
Kjentpersonar: May Haugland
Tlf.:   938 58 225

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 50,- for å ikkje-medlemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Fellestur i nye Alver Kommune: Onsdagstur, Knarvikområdet, Lindås