Søndagstur til Viggohytten

Velkommen til felles søndagstur til Viggohytten i Kanadaskogen.

Vi møtes på parkeringsplassen i Nordnesdalen, og går opp til Viggohytten derfra. Turen tar i underkant av en time opp med barn.

Turen er gratis og krever ingfe påmelding. Det er bare å møte opp.

Stien går til dels bratt oppover, og man belønnes med en flott utsikt over Bergen sør og Fyllingsdalen fra Viggohytten. I hytten kan man varme seg og spise nisten.

Les våre generelle villkår her i forkant av tur

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Turledere:

• Frode Nergaard Fjeldstad