Bæretur - Damsgårdsfjellet

Vestlandet

Bli med Barnas Turlag på bæretur til Damsgårdsfjellet

Oppmøte: På Melkeplassen kl 11:00

Ta gjerne med noe godt å spise og drikke, sitteunderlag og kle dere etter vær og vind.

Turleder: Vi trenger flere frivillige bæreturledere. Ønsker du å bidra?

Om turlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale og kjekke hverdagstilbudet. Ta kontakt dersom du ønsker å lede en bæretur: hild.aase@dnt.no

Bæreturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har små barn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt til disse turene!

Les våre genrelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no