Idèsamling for turprogram 2020 for alle friluftslivsinteresserte i Nordhordland

24. september kl. 18:00 - 20:00

Kom å bli med når Turlaget tirsdag 24. september har en idèdugnad for å få innspill til turer i 2020.

Turlaget ønsker å fornye seg, nå nye deltakere, bli spenstigere, få flere turledere osv. Da trenger vi gode innspill fra medlemmer og de som ikke er medlemmer.

Ta del i fellesskapet av friluftslivsinteresserte mennesker. Sammen kan vi utforme tidenes turprogram etter ditt ønske! For du har vel en drømmetur i 2020 du også i Nordhordland eller i Vestland?

Nordhordland Turlag ønsker å samle flest mulig mennesker som kan komme med innspill til turer for turprogrammene i 2020. Foruten hovedprogrammet skal det utarbeides turprogram for Barnas Turlag, DNT-Ung, Yngre voksne, Onsdagsturer, Padling, "Klart det går", bre- og toppturer, dameturer, ski og fotturer, båttur, kursaktivitet osv.

Nordhordland Turlag ønsker å tenke nytt og spenstigere for å nå nye deltakere. Samtidig har vi mange trofaste deltakere som vi ønsker å ha med videre på gode turtilbud.

Dette er en fin anledning for turledere og medlemmer og Ikke-medlemmer til å bli nærmere kjent med Nordhordland Turlag og den aktivitet vi utøver. Vi vil derfor bli vedlig glad om du kan bli med oss i 2 timer å komme med dine innspill for flotte turer i 2020. For du har vel en tur du vil anbefale Turlaget å få på programmet i 2020? Alle har en drømmetur og den er den vi ønsker å få tips om!

Samlingen blir i "Dampen", Hagellia 6 i Knarvik. Kl. 18-20 tirsdag 24. september.

Fint om dere melder dere på, da vi får et signal om hvor mange som kommer. Velkommen!