Onsdagstur: Kleppe skole - Pesvarden

Fellestur

Dato
23. oktober 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå sammen med andre? Da kan du gå sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Kleppe skole/elverket kl 1800. Det er mulighet til å få skyss fra Kleppestø, ta kontakt med turleder.

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo.

Beskrivelse av turen: Vi følger traktorveien og etter hvert 7-fjellstien til venstre oppover mot Pesvarden. Går litt tilbake før vi endrer retning tilbake til start.

Utstyr: Denne turen går litt på traktorveg, men mest sti og litt myr. Terrenget er vått. Ta på godt skotøy/støvler, og kle deg etter været. Ta med hodelykt.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.

Parkering: Ved Kleppe skole eller Askøy senter.

Turleder Linda Kleppe 90771027

OBS! Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Linda Kleppe