Gratis stålsiklingskurs - god glid på en enkel og miljøvennlig måte

Dette arrangementet er over!

I samarbeid med Norske Ski har Lørenskog Turlag gleden av å invitere medlemmer og ikke-medlemmer til gratis kurs i stålsikling. Vinteren er i anmarsj og god glid gir god skiglede. Stålsikling er et miljøvennlig alternativ som gir god og langvarig glid for langrennski uten bruk av glider. Ole Kr. Sauge, som er godt kjent i Lørenskog, tar oss gjennom prinsippene for stålsikling og viser frem produkter som kan gi langvarig god glid gjennom sesongen. 

 

Kurset finner sted i Lørenskog Hus - møterom: Framtia / Snippen 

Dato: 29.10 fra 18-21

 

Kurset er åpent for både medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Begrenset med plasser. Påmelding gjennom lorenskog.dntoslo.no er påkrevet. Når det blir fullt vil du bli satt på venteliste og få beskjed dersom en plass åpner seg opp.

Generelt: Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at det kan bli tatt bilder/video under arrangementer i regi av Lørenskog Turlag. Disse brukes i forbindelse med promotering av DNT i våre ulike kanaler. Om man ikke vil fotograferes, gi beskjed til turleder eller arrangementsansvarlig.

 

Gratis stålsiklingskurs - god glid på en enkel og miljøvennlig måte

I samarbeid med Norske Ski har Lørenskog Turlag gleden av å invitere medlemmer og ikke-medlemmer til gratis kurs i stålsikling. Vinteren er i anmarsj og god glid gir god skiglede. ...

Kontaktinformasjon: