Turtanken - kunsten å reparere og lage eget turutstyr

7. november kl. 19:00 - 21:00
Kurs, Introkurs Friluftsliv, Turtanken
Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)

Denne gangen besøker Thorbjørn Kaland Turtanken. Han er en meget erfaren turleder, brefører og instruktør i Turlaget. Mange års turerfaring har lært ham å reparere, optimalisere, forbedre og gi nytt liv til gamle klær og turutstyr.

Vær forberedt på å få mange tips, idéer og undervisning i hvordan fikse alt fra gamasjer, jakker, ski, soveposer og annet utstyr. Spar penger, klima og bli ekstra stolt over utstyret ditt. Dette må du få med deg!

Og vi lover du skal få lære et nytt ord: Vøling!

Les artikkel om Thorbjørn som går løs på noen gamle fotposer her.

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Intensivt vølekurs med Thorbjørn Kaland

20:15: Pause

20:30: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

21:00: Sosial mingling

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med både Kahoot og 15 minutter til å svare på turspørsmål. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Turtanken - kunsten å reparere og lage eget turutstyr

Vi handler enorme mengder turutstyr og -bekledning. Men istedenfor å handle nytt finnes et alternativ: å reparere det gamle. Det skal du få lære i kommende Turtanken. Denne gangen besøker Thorbjørn ...