Vintereventyr til Skavlabu - Stølsheimen

8. mars 2020
Fellestur, Skitur, Stølsheimen
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Fellestur
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Nordhordland Turlag inviterar til våreventyr i Stølsheimen Vest.

Oppmøtested: Dyrkolbotn, parkeringsplass ved vatnet.

Oppmøtetid:kl 9.00.

Skildring av turen:

Vårskitur til høgfjellet i vestre del av Stølsheimen.  Vi starar i Dyrkolbotn, og går den klassiske løypa til Skavlabu, der vi er oppe i 1000 moh.  Etter ein betre fellesmiddag slokner alle, slik at vi er klare til søndagens retur.  Vi satsar med flott vårskiføre.  Vi tar forbehold om endring i ruta når vi ser hvordan vær og snøforholdene er. Du må ta med næringsrik mat, varm drikke og noko godt attåt gjer seg alltid på skitur.

Utstyr: Sjå turlaget si pakkeliste for vinterfjellet

Pris: kr 550,- for medlemmer og 1000,- for ikkje-medlemmer. Turavgifta dekkjer turleiing, overnatting, felles middag og proviantuttak på Vardadalsbu. Me oppfordrar alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få fleire ut på tur. Bli medlem i DNT! Transport vert ordna med samkøyring der passasjerane delar på utgiftene. Turavgifta betalast her når du melder deg på.

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår  og Bergen og Hordaland Turlag sine

Vintereventyr til Skavlabu - Stølsheimen

Nordhordland Turlag inviterar til våreventyr i Stølsheimen Vest. Oppmøtested: Dyrkolbotn, parkeringsplass ved vatnet.  Oppmøtetid:kl 9.00. Skildring av turen: Vårskitur til høgfjellet i vestre del av Stølsheimen.  Vi starar i Dyrkolbotn, og ...

Turledere:

• Knut Inge Engelbreth