Opplev Solund - øyhopping med tur til Alden og overnatting på Gåsvær

Fellestur

Fra dato
18. september 2020 kl. 14:45
Til dato
20. september 2020 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Øyhopping, Alden
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Fjordane (se kart)
Turkode
2
Dette arrangementet er over!

Nordhordland Turlag skal ha en storsamling i Solund denne helgen. Dette er ett arrangement av flere. Det blir etterhvert lagt ut flere arrangementer som gir ulike tilbud/aktiviteter med andre priser enn dette arrangementet. 

Denne turen er unik. Det blir skyssbåt ut fra Hardbakke, kommunesenteret i Solund, fredag kveld til Gåsvær lang ut i havet. På Gåsvær blir det overnatting i langhus i et intimt og unikt kystmiljø. Det er flere leiligheter der, hvor 2-3 deltakere deler på hver leilighet. Felles middag fredag kveld. 

Lørdag morgen går det skyssbåt til Alden i Askvoll kommune. Turen tar ca 30 min. Alden er 481 m.o.h og kalles "den norske hesten". Formidabel utsikt i alle retninger. Turen opp tar ca 1 t, 15 min. Planen er at båten går via Værlandet og Bulandet på retur. Dette er også unike steder langs kysten. 

Om ettermiddag/kveld blir det fells middag på Hardbakke hvor en møter andre grupper fra Nordhordland Turlag denne kvelden. Retur til Gåsvær om kvelden for overnatting til søndag. Søndag er det tenkt fottur sentralt i Solund. 

Solund er en unik øygruppe med mange øyer og mange tildels høye fjell. landskapet er for det mes konglomerat, en helt spesiell bergart som er verdt å oppleve. 

Dette er opplegget i den oppgitte prisen. Dersom deltakerne ønsker det, og det er praktisk mulig, kan det kanskje søndag bli mulighet for å bli med på andre aktiviteter som kajakk, øyhopping til Utvær og andre øyer i Solund. Da vil det kunne komme et tillegg i prisen. 

Ta turen til Solund denne helgen i sammen med Nordhordland Turlag. Denne turen er unik og blir et minne for livet!

Avreise fra Knarvik med privatbiler som fellstransport. Avreise fredag kl. 14.45. Alternativt med ekspressbåt fra vardetangen fredag ettermiddag til Krakhella og derfra med buss til Hardbakke. Retur søndag kveld på samme måte. 

Prisen dekker overnatting på Gåsvær, øyhopping lørdag, middag lørdag på Hardbakke samt øvrige måltider på Gåsvær. Skyssbåt til og fra Gåsvær. Reise til og fra Hardbakke dekkes av den enkelte. 

 

 

 

 

Opplev Solund - øyhopping med tur til Alden og overnatting på Gåsvær

Nordhordland Turlag skal ha en storsamling i Solund denne helgen. Dette er ett arrangement av flere. Det blir etterhvert lagt ut flere arrangementer som gir ulike tilbud/aktiviteter med andre priser enn ...

Kontaktinformasjon: