Avlyst Gavlen i kystparadiset Austrheim

Fellestur

Dato
19. april kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Enkel
Arrangør
Nordhordland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Gavelen på Krossøy i Austrheim MÅ opplevast 

Turen startar allereie på køyreturen utover mot Krossøy i vakre Austrheim der vegen sveipar nesten neri sjøkanten mellom øyar, holmar og skjer. Me startar med å ta turen opp på utsiktspunktet like ved parkeringsplassen før me vandrar vidare nerom naustmiljøet og fortsett vidare forbi gardstuna og ut i stiane i lyngheiane mot Gavelen. Der tar me ein pause og nyt det spesielle lyset frå havet og bølgjene som slår inn mot klippane. Her kan me innhalere ei herleg frisk havluft og eta matpakken i naturkulissar du sjeldan kan oppleva.  

Me møtast på den store parkeringsplassen du kjem til når du kjem til Krossøy.  

HUSK: Mat og drikke!

Turen har ingen påkrevd påmelding, det er bare å møte opp ved Krossøy. Men, det er åpnet for å registere deltakelse for de som vil så får vi kanskje en pekepinn på deltakelse. 

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Turen er gratis. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap. 

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Om DNT sin standard for gradering av turar.

Gavlen i kystparadiset Austrheim

Gavelen på Krossøy i Austrheim MÅ opplevast  Turen startar allereie på køyreturen utover mot Krossøy i vakre Austrheim der vegen sveipar nesten neri sjøkanten mellom øyar, holmar og skjer. Me startar med å ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Bente Semmingsen Fivelsdal