Padle- og kulturopplevelser i Solund

18. september kl. 14:45
20. september kl. 19:30
Fellestur, Padletur,
Fjordane, Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Helgetur

Tur til vakre Solund

Turen inngår som èn del av en større helgesamling Turlaget har i Solund samme helg. Mer informasjon kjem. Det vert også satt opp eget kajakkurs samme helg. Interessert i kurs, ta kontakt med turleder så snart som mulig.

Solund - vakrast i verda! Slik uttrykte ein av padlarane som var med på kajakktur tidlegare. I år vitjar også Nordhordland Turlag padleeldoradoet Solund i Ytre Sogn.

Alle som driv med kajakk bør før eller seinare padle i det fantastiske øyriket Solund! Fredag ettermiddag reiser vi frå Knarvik med privatbilar til Solund. Laurdag og søndag blir det turar i øyriket, alt etter vêr og vind. Solund har mykje å by på, anten me padlar vestom øyane, eller me held oss innaskjers. Mange andre stader som Tangenes med sin kjente kanal vil også vere ei spesiell oppleving. Litle- Færøy er også ei av mange perler som vanlegvis vert besøkt. Omkransa av vakre og karakteristiske fjell som Alden og Pollatind vert opplevinga stor.  For å vere med på denne turhelga, må du ha padleerfaring og eigen kajakk med nødvendig tryggleiksutstyr.

Avreise fra Knarvik fredag kl. 14.45. Tilbake i Knarvik søndag ca. kl. 19.30.

Deltakeravgift og andre praktiske opplysninger vert fastsatt seinare når alle detaljer er på plass med overnatting m.m.

Det kan også være mulighet for padling èn dag, øyhopping eller fotturer på høyfjell den andre dagen.

Er helgeturen av interesse for deg, meld deg på i dag!

Les om aktuelle padleruter på ut.no og søk på Solund og kajakk.

Frammøtestad: Knarvik, etter avtale.

Padle- og kulturopplevelser i Solund

Tur til vakre Solund Turen inngår som èn del av en større helgesamling Turlaget har i Solund samme helg. Mer informasjon kjem. Det vert også satt opp eget kajakkurs samme ...