Padletur Tveitavatnet rundt

7. mai kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Nordhordland

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss!

Turmål:                       Tveitavatnet rundt
Start tidspunkt:           Kl.18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:             Høyland/Fammestad Alver kommune. Se kart
Kontaktperson:           Arne Færøy tlf. 92491487

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Padletur Tveitavatnet rundt

MERK: Det er krav til påmelding av deltakere når en arrangerer turer nå i "koronatiden".  Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle ...