Snekkevik - Taulevågen

4. juni kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Nordhordland

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss!

Turmål:                      Snekkevik - Taulevågen
Start tidspunkt:          Kl.18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:           Snekkevik på Radøy, vegvisar på Slettevegen 565
                                     Kartlenkje HER

Kontaktperson:         Olav Tveito tlf. 95440177

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis. Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Snekkevik - Taulevågen

MERK: Det er krav om påmelding for alle deltakere på alle turene nå i "koronatider".  Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle ...

• Olav Tveito
  • Tlf. 95440177