Bøvågen - Brynja

18. juni kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Nordhordaland

Turmål:                       Bøvågen - Brynjasnes – Villangervågen
Start tidspunkt:           Kl.18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:              Bøvågen marina Radøy.
Kontaktperson:            Arne Færøy tlf. 92491487

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis. for Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Bøvågen - Brynja

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! Turmål:                       Bøvågen ...