Eikangervåg - Hillesvåg

25. juni kl. 18:00

Turmål:                      Eikangervåg - Hillesvåg
Start tidspunkt:           Kl.18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:             Eikangervåg, Alver Se kart
Kontaktperson:            Roar Tofting tlf. 92034040

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis.  Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Eikangervåg - Hillesvåg

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! I år er det påkrevd med påmelding på alle turene Turmål:   ...

• Roar Tofting
  • Tlf. 92034040