Risasjøen - Njøtøy

2. juli kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Nordhordland

Turmål:                       Risasjøen - Njøtøy
Start tidspunkt:           Kl.18.00 m/eigen kajakk.
Oppmøtestad:             Risasjøen marina. Sjå kart:

Kontaktperson:           Ingvar Leksen tlf. 95750076

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis.  Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Risasjøen - Njøtøy

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! I år er det påkrevde med påmelding på turene.  Turmål:       ...

• Ingvar Leksen
  • Tlf. 95750076