Io – Øpso rundt / Herdla

13. august kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Nordhordland

Dette er en av de fineste turene en kan padle i Nordhordland! Bli med!

Turmål:                         Io – Øpso rundt / Herdla
Start tidspunkt:           Kl.18.00 m/eigen kajakk. Du må være klar i kajakken kl. 18
Oppmøtestad:             Io marina Holsnøy. Se kart her
Kontaktperson:           Arne Færøy tlf. 92491487

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og  ekstra klede kjem alltid godt med.

Turane er gratis  Me oppmodar turdeltakarar til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Io – Øpso rundt / Herdla

Velkommen til Padletur med Nordhordland Turlag, spesielt til alle nye som har lyst å padle med oss! På grunn av smittevernhensyn, kreves det påmelding på alle turer i år! Dette ...

• Arne Færøy
  • Tlf. 9249148