Grunnkurs kajakk hav 16 timer i Solund

Kurs

Fra dato
18. september 2020 kl. 17:30
Til dato
20. september 2020 kl. 19:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Padling, Hav, Kajakkpadling, Sjø,
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Fjordane (se kart)
Turkode
5
Dette arrangementet er over!

Solund er et padleparadis. Ta et kajakkurs i øyriket. Kurset er en del av et større fellesarrangemnet for Nordhordland Turlag. Foruten kurset, er det også en padlesamling for 25 padlere. Om den kan du lese her

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk, samt redning og sikkerhet på sjøen. Vi samarbeider med Nordk Kystkultursenter i Solund i gjennomføringen av dette kurset. Gjør deg klar til en flott helg fine og lærerike dager i det våte element! 

Oppmøtested: Hardbakke, Solund

Turbeskrivelse: Dette er kurset alle nybegynnere bør ta før man legger ut på tur på egen hånd, eller kurset for den mer erfarne padleren for å få mer innsikt i kajakkteknikk. På pensumlista står effektive framdriftstak, manøveringsteknikker og kameratredning. Vi prøver å gjennomføre all undervisning på vann, så gjør deg klar for to fulle dager med kajakkpadling! Alle som ikke allarede har våttkort, får det etter endt kurs. 

Dette er innholdet på kurset: http://padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/
 
Norsk Kystkulturakademi har lang erfaring med kajakkurs, guiding og friluftsopplevelser! De har hyggelige og erfarne instruktører.  

Lørdag: Kurset varer fra kl 9-18. 

Søndag: Kurset varer fra kl 9-16.  

Mat: Alle deltakere bringer med egen mat og drikke, bortsett fra middag lørdag kveld som er felles for alle på restauranten på Hardbakke.   

Utstyr: Har du egen kajakk og utstyr, bruk det. De som trenger å låne kajakk og utstyr har anledning til det. Alt kajakkutstyr (inkl våtdrakt/tørrdrakt) er inkludert i prisen. Husk å ta med tørre og varme klær. Det anbefales å ha på ullundertøy under drakten.  

Pris: Prisen for kurset er for medlemmer kr 2.500,-.  I tillegg kommer overnatting og fellesmiddag med kr. 1.000,-. Totalpris for medlemmer er kr. 3.500,-. For ikke-medlemmer er totalprisen kr. 3.990,-            Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Sikkerhetsutstyr koordineres av instruktører. Inkludert i prisen er leie av utstyr, instruktør og turledelse. Den enkelte dekker egne reiseutgifter.  

MERK: De som gjennomfører dette kurset og som deretter vil ta neste steg på kursstigen, Teknikkurset, vil få dekket kursavgiften på Teknikkurset av Nordhordland Turlag. Forutsetningen er at du er medlem av Nordhordland Turlag og vil lede noen padleturer for Nordhordland Turlag etter gjennomført Teknikkurs. Ta kontakt for nærmere informasjon.  

Generelle vilkår gjelder ved påmelding.
 

Grunnkurs kajakk hav 16 timer i Solund

Solund er et padleparadis. Ta et kajakkurs i øyriket. Kurset er en del av et større fellesarrangemnet for Nordhordland Turlag. Foruten kurset, er det også en padlesamling for 25 padlere. Om ...

Kontaktinformasjon: