EKSTRA EKSTRA EKSTRA Introduksjonskurs kajakk kveldskurs 4 timer

17. august kl. 17:00 - 21:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Folgefonna, Nordhordland (se kart)

Responsen er enorm, derfor setter vi opp det fjerde kurset denne sommeren! Ønskjer du å læra å padla kajakk, læra meir om kajakkteknikk eller kanskje ta «våttkort»? Bli med oss på introduksjonskurs! Kurset høver godt for nybegynnarar, ev. for dei som har padla ein del, men vil læra meir om tryggleik. Introduksjon av kajakk, utstyr, enkel padleteknikk og fokus på kameratredning. Det vil vera mogleg å ta Norges Padleforbund sitt «Våttkort”.

Frammøte Hjelmås ved butikken. Kart. Vær klar kl 17. 00 Maks 8 deltakere.

I år vil "alle" padle kajakk og ta kurs. Bli med på dette kurset å få gleden med å padle i det fantastiske øyriket vi har i Nordhordland og på Vestlandet. Turlaget har faste ukesturer og søn- og helgeturer. Du vil alltid kunne padle i sammen med andre om du ønsker det!

• Løfte, bære og sjøsette kajakk.
  • Padle forover med rett kurs.
  • Stoppe.
  • Svinge kajakken begge veier.
  • Bakoverpadling.
  • Støttetak
  • Gå rundt og komme seg tilfredsstillende ut av kajakken i vannet.
  • Ilandstigning
  • Sittestilling og god padleteknikk
  • Innføring til hvordan en kan øke sikkerheten ved padling.
  • Kjennskap til lokale padleforhold.

Pris: Inkluderer Våttkort. Inkluderer også, helt eller delvis leie av kajakk og utstyr. Har du eget, bruk det.

Er du ikke medlem i DNT/Nordhordland Turlag? Se våre nettsider og meld deg gjerne inn.

EKSTRA EKSTRA EKSTRA Introduksjonskurs kajakk kveldskurs 4 timer