Onsdagstur i Masfjorden, Bergsviksætra

12. august kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Onsdagstur, Masfjorden, Masfjordfjell

Onsdagsturane i Masfjorden hausten 2020 startar opp i august.
OBS! Påmelding til alle turar.

Dette er ein kommune med utruleg varierte og vakre landskap, og gjennom onsdagsturane kan du verte kjent med mange lokale natur- og kulturperler. I godt selskap!

Onsdagsturane er ei sjølvgåande turgruppe med ein kjentperson som syner veg både fram og tilbake.

Velkommen på onsdagstur i Masfjorden, spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss!

Turmål: Bergsviksætra
Frammøteplass:  Bergsvik FV. 379
Sjå kart
Oppmøtetidspunkt: Onsdag 12. august 2020 kl. 18.00
Kjentperson:  Kolbjørn Reknes Tlf.  99027121

PÅMELDING

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis.
Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT.
Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. (Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen).

Onsdagstur i Masfjorden, Bergsviksætra

Onsdagsturane i Masfjorden hausten 2020 startar opp i august.   OBS! Påmelding til alle turar. Nordhordland Turlag samarbeidar med idrettslaga i Masfjorden om å arrangere onsdagsturar i Masfjorden. Dette er ...

• Kolbjørn Reknes
  • Tlf. 99027121