Feriegøy for ungdommer! Coasteering på Syltøy (10-13 år)

Fellestur

Dato
12. august kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , X-Ung, Bading
Arrangør
Nordhordland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Onsdag 12. august tar vi utfordringen på nytt og hopper i havet! Blir du med på en actionfylt aktivitet på Syltøy i Øygarden? Dette blir et minne for livet! Vi har fullt ustyr på og hopper fra den høyden vi har lyst til.

Turen er for ungdommer i alderen 10 - 13 år. (det holder å fylle 10 år i 2020) De må være bosatt i vårt medlemsområde som er Alver, Masfjorden, Austrheim, Modalen eller Fedje kommune. 

Under kyndig veiledning fra profesjonelle og lommekjente instruktører får du muligheten til å prøve Coastering. Vi drar ut til Syltøy. Her blir det masse action og lek i vannet. 

Vi hadde tilsvarende arrangement i juni, og da var en av tilbakemeldingene fra deltakende foreldre: "Dette var knallgøy👏👏 16 ungdommer var med på coasteering på Syltøy i dag. Hoppet fra 1 til 10 meters klipper. Alle var knalltøffe😀 takk til gode instruktører og kjekt arrangement."

Fellestransport fra Knarvik. Arrangementet starter ved coasteering sitt hovedkvarter, Hølmavegen 26 5357 Fjell (Gamle Syltøy skule). Coasteering stiller opp med to telt som kan benyttes til skiftning. Her er det maks fire personer i teltet av gangen. Dette for å kunne holde tilstrekkelig avstand. Alt av utstyr er inkludert i opplegget. 

Foruten instruktørene, er det fint om sjåførene kan bistå i gjennomføringen av opplegget om nødvendig. Foreldre må fylle ut egenerklæringsskjema for egne ungdommer i forkant av arrangementet. 

Aldersgrense: 10 - 13 år 

Turleder:  Vibeke Døsvik Haukeland

Oppmøtested: Knarvik Senter kl. 15.00. Rett ved bussterminalen. Vi prøver å organisere foreldre til å kjøre. Vi trenger minst tre foreldre som kan kjøre - og som også får være med på aktivitetene! Vi kommer frem til Syltøy ca.kl.16.10. Foreldre som vil stille med bil og være med på aktiviteten sender e-post til borge.brundtland@broadpark.no 

Utstyr: Ullsokker, ullundertøy til å ha på etter coasteringen, ekstra sett undertøy og håndkle. En vanntett pakkepose. 

Mat og Drikke: Ta med mat og drikke, gjerne noe varmt på termos.

Vilkår: Se generelle vilkår

Pris: Er du medlem i DNT ung koster det 300,- kr. Er du ikke medlem koster det kr 450,-. Bli medlem her. Inkludert i prisen er turledelse, kjøring, instruktører og utstyr til coasteeringen.

Spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 41163908, eller send en e-post til: borge.brundtland@broadpark.no

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Vibeke Døsvik Haukeland