Rafting på Voss for ungdommer! (15-18 år)

Fellestur

Dato
19. september kl. 12:45 - 22:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , X-Ung, Bading
Arrangør
Nordhordland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lørdag 19. september tar vi utfordringen og rafter på Voss. Blir du med på en actionfylt aktivitet? Dette blir et minne for livet! Vi leier utstyr og instruktører hos Voss rafting.

Det er fint om interesserte melder seg på så snart som mulig, da vi har reservert plasser som må bekreftes. 

Turen er for ungdommer i alderen 15 - 18 år. (det holder å fylle 15 år i 2020) De må være bosatt i vårt medlemsområde som er Alver, Masfjorden, Austrheim, Modalen eller Fedje kommune. Begrenset antall plasser!

Under kyndig veiledning fra profesjonelle og lommekjente instruktører får du muligheten til å prøve rafting. Rafting er den mest populære sommaraktiviteten på Voss! Spanande, morosamt og passar for nybyrjarar så vel som erfarne! Vasstanden avgjer om vi raftar i Strandaelva eller Raundalselva, begge held topp internasjonal klasse og vi garanterar ei fantastisk oppleving. 

Deltakerne må kunne svømme og være i normalt god fysisk form. 

Fellestransport fra Knarvik. Arrangementet starter ved hovedkvarteret til Voss Rafting, Nedkvitnesvegen 25, Skulestadmo. Der bytter dere til våtdrakt m.m. Husk å ta med byttetøy, hånkle og varme klær. Det anbefales å ha ulletrøye og stilongs under våtdrakten.

Foruten instruktørene, er det fint om sjåførene vi trenger fra Knarvik kan bistå i gjennomføringen av opplegget om nødvendig. Foreldre må fylle ut egenerklæringsskjema for egne ungdommer i forkant av arrangementet. 

Etter aktiviteten er planen å spise pizza etc. på Voss. Dette er inkludert i deltakeravgiften. 

Aldersgrense: 15 - 18 år 

Oppmøtested: Knarvik Senter kl. 12.45. Rett ved bussterminalen. Vi prøver å organisere foreldre til å kjøre. Vi trenger minst fem foreldre som kan kjøre - og som også får være med på aktiviteten(gratis) om det er ledig plass. Vi kommer frem til Voss ca 14.30. Foreldre som vil stille med bil og eventuelt være med på aktiviteten sender e-post til borge.brundtland@broadpark.no 

Utstyr: Ullsokker, ullundertøy til å ha på etter raftingen, ekstra sett undertøy og håndkle. 

Mat og Drikke: Ta med mat og drikke, gjerne noe varmt på termos.

Vilkår: Se generelle vilkår

Pris: Er du medlem i DNT koster det 500,- kr. Er du ikke medlem koster det kr 800,-. Et medlemskap koster for ungdom kr. 220,- så det vil lønne seg å bli medlem selv om denne turen er det eneste en er med på i år. Bli medlem her. Inkludert i prisen er turledelse, kjøring, instruktører og utstyr til raftingen. 

Spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 41163908, eller send en e-post til: borge.brundtland@broadpark.no

 

 

 

 

 

 

Rafting på Voss for ungdommer! (15-18 år)

Lørdag 19. september tar vi utfordringen og rafter på Voss. Blir du med på en actionfylt aktivitet? Dette blir et minne for livet! Vi leier utstyr og instruktører hos Voss rafting. ...

Kontaktinformasjon: