Onsdagstur i Masfjorden - Litlefjellet

Onsdagsturane i Masfjorden hausten 2020 er i gang.
OBS! Påmelding til alle turar, også onsdagsturar

Dette er ein kommune med utruleg varierte og vakre landskap, og gjennom onsdagsturane kan du verte kjent med mange lokale natur- og kulturperler. I godt selskap!

Onsdagsturane er ei sjølvgåande turgruppe med ein kjentperson som syner veg både fram og tilbake.

Velkommen på onsdagstur i Masfjorden, spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss!

Turmål: Litlefjellet
Frammøteplass:Litlematre v/BKK
Sjå kart
Opppmøtetidspunkt: Onsdag 30. september 2020 kl. 18
Kjentperson: Odd Arve Dyrkolbotn
Tlf. 90119949

PÅMELDING

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis.
Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT.
Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. (Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen).

Onsdagstur i Masfjorden - Litlefjellet

Onsdagsturane i Masfjorden hausten 2020 er i gang.   OBS! Påmelding til alle turar, også onsdagsturar Nordhordland Turlag samarbeidar med idrettslaga i Masfjorden om å arrangere onsdagsturar. Dette er ein ...

• Odd Arve Dyrkolbotn
  • Tlf. 90119949