Avlyst AVLYST - Sesongstart skitur! Førjulshelg på Hallingskeid - AVLYST

6. desember kl. 20:00
Fellestur, Skitur, Hyttetur
Skarvheimen (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Snøen er på vei. Nordhordland Turlag reiser til Hallingskeid og tar inn på den selvbetjente hytten til Bergen og Hordaland Turlag. Få skiturer gir flere gleder og opplevelser når en går på nysnø i desember. Bli med på denne turen som har som hovedformål å kjenne på nysnø, gå turer ut fra Hallingskeid etter snø- og værforhold, men ikke minst å ha det trivelig sosialt. God mat og god stemning. Og moralen er, jo tidligere en tar i bruk skiutstyret en sesong, jo flere skiturer blir det!

Dato: 4-6. desember

Oppmøte: Etter nærmere avtale med turledere. Tog fra Bergen kl. 16.38. Alternativt Arna stasjon med avgang 16.45.

Utstyr: Husk å pakke med deg godt med varme klær - det er kaldt ute i desember! Vind- og vanntett jakke, dunjakke, varm genser, gode og varme tursko (evt. skisko), termos, hodelykt, lue, votter, ulltøy. Hvis du har eget sikkerhetsutstyr (skredsøker, spade, søkestang) - ta det gjerne med. Turleder fordeler utstyr til de som må låne.

Pris: 950,- for medlem,1.300,- for ikke-medlem. Deltakeravgift inkluderer turledelse, middag fredag og lørdag, frokost og lunsj fra proviantlagerne, og nødvendig sikkerhetsutstyr. Transporten betales av hver enkelt deltaker.

AVLYST - Sesongstart skitur! Førjulshelg på Hallingskeid - AVLYST

Turleder: