Yoga og gourmet på Skavlabu

25. september kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Stølsheimen, Matmedutsikt, Fjellyoga
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Fellestur
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Nordhordland Turlag inviterar til Yoga og gourmet tur til Skavlabu!

Oppmøte ved Søderstrøm blomster i Knarvik lørdag 25/9 kl.10. Kjøring i private biler . Vi går fra Lensmannshytta (Storavatnet) til Skavlabu. En ca. 2 timers tur. Det blir felles snacks på hytta før en herlig økt med yoga ute i det fri. Det blir servert 3 retters gourmet middag på kvelden. Retur fra Skavlabu søndag kl.11. Dette blir en tur med fokus på god mat og tøy og bøy til fjells. Åpent for både menn og damer i alle aldre.

Prisen for medlem er kr.750 og ikke medlem er kr.1150. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Prisen inkl.: overnatting 1 natt, litt snacks, 3 retters middag, yoga og kaffe.

Prisen inkl. ikke: Kjøring, niste til turen, drikke og frokost. Dette må tas med selv. Hytta har proviant som dere også kan kjøpe mat fra.

Turledere: Ingebjørg Nachtnebel Pollen tlf. 91144838 og Elisabeth Heradstveit tlf.95550573

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår // Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen.

Yoga og gourmet på Skavlabu

Nordhordland Turlag inviterar til Yoga og gourmet tur til Skavlabu! Oppmøte ved Søderstrøm blomster i Knarvik lørdag 25/9 kl.10. Kjøring i private biler . Vi går fra Lensmannshytta (Storavatnet) til ...

Turledere:

• Elisabeth Heradstveit