Italiensk aften på Skavlabu

Fellestur

Fra dato
16. oktober 2021 kl. 12:00
Til dato
17. oktober 2021 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Gourmetmat, Matmedutsikt, Stølsheimen, Hyttetur
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kombinasjonen av flott natur, god mat og godt selskap er perfekt. Nordhordland Turlag inviterer til italiensk aften på Skavlabu turisthytte i Modalen. Dette er ein lett høgfjellstur, lågterskel for å vere med og til å klare for dei fleste. Vi inviterer alle til å vere med på ein fin tur med høg sosial faktor, god italiensk mat og kanskje dukkar Eros Ramazotti opp også?

Oppmøte: Lørdag 16. oktober kl. 12.00 - Ostereidet - parkeringsplassen ved Rema 1000. 

Turavgift: kr 700,- for medlemar i DNT og kr 1100,- for ikkje-medlemar.  Meld deg inn her dersom du ikkje er medlem  Turavgifta inkluderar overnatting på turisthytta, tre-retters italiensk middag, uttak av hyttas proviantlager av kaffi, te og tørrmat, turleing og tilrettelegging av turopplegget.

Skildring av turen: Vi køyrer i private biler frå Ostereide til Svartavatnet i Masfjorden. Då er me allereie komen opp i høgfejllet på nett over 760 m.o.h og startar fotturen her. Vanleg gange er 1,5 time til hytta ein veg. Les meir om turen her. Turen vurdert som enkel med beskjeden oppstigning på ein godt brukt og t-merka sti. Søndag fer me nedatt via Høganipa og til Storavatnet, 2,5 timars tur for å få meir variasjon og sjå meir av dette flotte høgfjellet. Blant anna vil me sjå dei flotte steinvardane bygd av Per Bremnes ned mot Vestlavatnet.

Ta med på turen:

Mat: Ta med niste til lørdag, brødmat til søndag, drikke og noko godt attåt.
Utstyr: Gode, stabile tursko/fjellstøvlar,  varmt og vindttett tøy, og sovepose/lakenpose, og hovud-/lommelykt. Sjå turlaget si pakkeliste utstyrsliste for sommerfjellet 

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakaraneLes generelle vilkår  og Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår for å delta på tur.

Tar forbehold om endringer i opplegget grunna koronasituasjonen. 

 

Italiensk aften på Skavlabu

Kombinasjonen av flott natur, god mat og godt selskap er perfekt. Nordhordland Turlag inviterer til italiensk aften på Skavlabu turisthytte i Modalen. Dette er ein lett høgfjellstur, lågterskel for å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Erik Johannessen
  • Bente Lunde