Hengekøyetur i Masfjorden ved Fjordblikk(dagsturhytte)

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 18:00
Til dato
1. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hengekøye, Dagsturhytte
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Merk: Om turen blir fulltegnet, sett deg opp på venteliste da vi prøver å få til tur for alle som er interessert i en slik opplevelse.  Vi har også hengekøyetur 22-23. mai, les mer her

No har du moglegheit til å vere med på hengekøyetur med Nordhordland Turlag. Vi drar til vakre Masfjorden og slår leir ved den nye dagsturhytten Fjordblikk. Nydelig plass for hengekøyetur. Helt i sjøkanten. Håper på vakker solnedgang. Sjølve turen går på merka sti og det er bare en knapp halvtime å gå fra veien.  

Turleiarane handlar inn kveldsmat som kan lagast på stormkjøkken. Gje beskjed om det er noko du ikkje toler, så tilpassar vi det. Maten smaker alltid best ute, med utsikt og godt selskap! 

Du tek sjølv med drikke, frukost/lunsj til laurdag og eventuell snacks. 

Laurdag morgon søv vi til vi vaknar, så et vi frukost og pakkar ned leiren. Så ruslar vi tilbake til p-plass. Dersom noen vil gå turer i området, er det gode muligheter for det lørdag, da på egenhånd. Melshovden er f.eks. en veldig lett tur i nærområdet.  

Utfyllande pakkeliste får du når det nærmar seg, men til denne turen treng du hengekøye med myggnetting og oppheng, tarp (dersom nedbør), sovepose, liggeunderlag og gode sko som toler vatn sidan vi går gjennom eit myrete område. Pakk i ein passe stor sekk. Hugs at du må ha plass til litt fellesutstyr i tillegg til ditt eige. 

Bli med og opplev den gode stemninga ein slik tur skapar. Kun 10 deltakarar.  

Fremmøte på Ostereidet fredag 30. april 18.00. Utenfor Ostereidet kro. Se kart

Med atterhald om dårleg vêr og korona

Tips til soving i hengekøye:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=628YEF4AKyg

Hengekøyetur i Masfjorden ved Fjordblikk(dagsturhytte)

Merk: Om turen blir fulltegnet, sett deg opp på venteliste da vi prøver å få til tur for alle som er interessert i en slik opplevelse.  Vi har også hengekøyetur ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bjørn Olav Hagesether
  • Ann-Magritt M. Manger