Sesongstart skitur! Førjulshelg på Hallingskeid

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Hyttetur
Skarvheimen (se kart)

Nordhordland Turlag reiser til Hallingskeid og tar inn på den selvbetjente hytten til Bergen og Hordaland Turlag. Få skiturer gir flere gleder og opplevelser når en går på nysnø i desember. Bli med på denne turen som har som hovedformål å kjenne på nysnø, gå turer ut fra Hallingskeid etter snø- og værforhold, men ikke minst å ha det trivelig sosialt. God mat og god stemning. Og moralen er, jo tidligere en tar i bruk skiutstyret en sesong, jo flere skiturer blir det!

Dato: 10-12. desember

Oppmøte: Etter nærmere avtale med turledere.

Dere bør bestille tog fra Bergen/Arna som går ca kl 16 fredag 10. desember. Det er bare tog kl. 12.51 fra Hallingskeid søndag. Mest sannsynlig tar vi det. Det kan være at vi går til Finse eller Myrdal om det er en fin skisøndag. Dere får vurdere eventuell fleksibilitet på billetter når dere bestiller. Det kommer mer info fra oss turledere noen dager før avreise.

Utstyr: Husk å pakke med deg godt med varme klær - det er kaldt ute i desember! Vind- og vanntett jakke, dunjakke, varm genser, gode og varme tursko (evt. skisko), termos, hodelykt, lue, votter, ulltøy. Hvis du har eget sikkerhetsutstyr (skredsøker, spade, søkestang) - ta det gjerne med. Turleder fordeler utstyr til de som må låne.

Pris: 1.050,- for medlem,1.500,- for ikke-medlem. Deltakeravgift inkluderer turledelse, middag fredag og lørdag, frokost og lunsj fra proviantlagerne, og nødvendig sikkerhetsutstyr. Overnatting to netter. Transporten betales av hver enkelt deltaker.

Sesongstart skitur! Førjulshelg på Hallingskeid

Turledere: