Bli med på idèdugnad for turprogrammet 2022

Arrangement

Dato
27. september kl. 19:00 - 21:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Samling, Turprogram
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland, Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nordhordland Turlag starter å planlegge neste års turprogram no.

Kom å bli med når Turlaget mandag 27. september har en idèdugnad for å få innspill til turer i 2022.

Turlaget ønsker å fornye seg, nå nye deltakere, bli spenstigere, få flere turledere osv. Da trenger vi gode innspill fra medlemmer og de som ikke er medlemmer.

Ta del i fellesskapet av friluftslivsinteresserte mennesker. Sammen kan vi utforme tidenes turprogram etter ditt ønske! For du har vel en drømmetur i 2022 du også i Nordhordland eller i Vestland?

Nordhordland Turlag ønsker å samle flest mulig mennesker som kan komme med innspill til turer for turprogrammene i 2022. Foruten hovedprogrammet skal det utarbeides turprogram for Barnas Turlag, DNT-Ung, Yngre voksne, Onsdagsturer, padling, "Klart det går", bre- og toppturer, dameturer, ski og fotturer, båttur, kursaktivitet osv. 

Nordhordland Turlag ønsker å tenke nytt og spenstigere for å nå nye deltakere. Samtidig har vi mange trofaste deltakere som vi ønsker å ha med videre på gode turtilbud. 

Dette er en fin anledning for turledere og medlemmer og Ikke-medlemmer til å bli nærmere kjent med Nordhordland Turlag og den aktivitet vi utøver. Vi vil derfor bli vedlig glad om du kan bli med oss i 2 timer å komme med dine innspill for flotte turer i 2022. For du har vel en tur du vil anbefale Turlaget å få på programmet i 2022? Alle har en drømmetur og den er den vi ønsker å få tips om!

Tid: Mandag 27. september kl. 19.00 - 21.00

Stad: Dampen, Hagellia Knarvik.

Det blir lett servering.

Kan du ikkje kome så send gjerne dine turforslag til nordhordland.turlag@dnt.no

 

 

Bli med på idèdugnad for turprogrammet 2022

Nordhordland Turlag starter å planlegge neste års turprogram no. Kom å bli med når Turlaget mandag 27. september har en idèdugnad for å få innspill til turer i 2022. Turlaget ...

Kontaktinformasjon: