DNT tilrettelagt tur ved Kvassnesstemma, Knarvik.

Dette arrangementet er over!

Vil du oppdage nye, fine turområder i Nordhordland? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Turene er tilrettelagt, vi går i en rolig tempo på mellom 2-4 km. Vi går på stier/gangvei hvor det er benker. De fleste turer er også rullestol vennlig. Vi legger altid inn en lengre pause hvor vi setter opp et bål på egnet bålplass eller bålpanne.

Hver tirsdag blir det DNT tilrettelagt tur med turledere fra Nordhordland turlag kl.18.00

 

Tirsdag 28 september: Rullestol vennlig tur til Kvassnesstemma i Knarvik. 

Oppmøte:  kl.18.00 ved parkeringsplassen like ved gjenbruksbutikken i Knarvik.

Parkering: Fra Bergen, følg E39 til Knarvik. Kjør mot gjenbruksbutikken Knarvik, Industri og Miljø. Like etter gjenbruksbutikken er det oparbeidet en stor parkeringsplass.

Turbeskrivelse:

Turløypa er på 1.2  km. rundtur. Vi starter ved P plassen og holder mot høyre siden. 

Ta med: Sitteunderlag. Staver eller stokk om du har behov for det.

Pris: Gratis deltagelse, åpent for alle. Om en har behov for transport kan vi være behjelpelig. Passasjer dekker da vanlige bensin utgifter per km. I Corona periode må vi fra uke til uke ta hensyn til regelverket ifm kjøring.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Du kan velge hvordan du ønsker å melde deg på.

SMS påmelding: Kontakt Turleder Reidun Dragøy på nr. 95823251 

Påmelding på mail: kontakt turleder Tanja Resink på tanja.resink@trimtrening.no

Er du en ny deltager kommer turlederen til å ringe deg for å høre med deg om hvordan vi kan hjelpe deg best mulig på turen. Dette gir mest mulig forutsigbarhet både for deg som deltagere og oss som er med som turledere.

Ved behov for ledsager: Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som nærkontakt ledsager. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg om det trengs.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur. Velkommen!

Turledere DNT tilrettelagt: Cathrin Færøkavlen, Vibece Aarsgård, Solbjørg Amundsen, Tristan Smeding, Reidun Dragøy, Isabel Smeding, Jarlleif Mellingen, Inger Myking, Wenche Sætre, Janne Merete Risnes og Tanja Resink.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen og Hordaland Turlag som støtter satsingen.

DNT tilrettelagt tur ved Kvassnesstemma, Knarvik.

Vil du oppdage nye, fine turområder i Nordhordland? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Turene er tilrettelagt, ...

Kontaktinformasjon:

  • Reidun Dragøy
  • Tlf. 95823251

Turledere:

  • Solbjørg Amundsen
  • Cathrin Arvidsdotter Pedersen Færøykavlen