Åpningstur Ti På Hjul med ordfører Sara Sekkingstad og Tommy Urhaug på Solheim

Dette arrangementet er over!

Bli med på åpningsturen av TI PÅ HJUL. Ti Rullestol vennlige turer Nordhordland. Bli med oss på tur denne tirsdagen, sammen med ordfører Sara Sekkingstad og idrettstjerne Tommy Urhaug. Vi fyrer opp i bålpann, har bålkaffi og noe å bite i. Det er nok benker og bord ved start område.  Alle deltagere får en premie denne kvelden som kan komme godt med på disse høstdagene. 

Turen er for alle, med eller uten rullestol, barnevogn. Egnet turdistanse for deg med funksjons utfordringer og for utviklingshemmede. Ta med venner og bekjente og bli kjent med noen nye turområder.

Hver tirsdag framover blir det DNT tilrettelagt tur med Nordhordland turlag kl.18

Tirsdag 19 oktober: Tur til Solheim, fra Sæbø. 

Turbeskrivelsehttps://ut.no/turforslag/1112156195 Vi tar turen fra Sæbø siden, ikke fra Austmarka siden.

Oppmøte: Parkeringsplassen ved kirken på Sæbø eller ved idrettsbana på Solheim. Vi har frivillige som viser hvor du kan parkerer. 

Tid: kl.18 ved idrettsbana på Solheim. Offisielt åpning av Ti på Hjul av ordføreren Sara Sekkingstad og styrelederen Børge Brundtland.

Parkering: Fra Bergen, Videre på E39 til Knarvik.. Kjør så i retning av Radøy og Manger. Forbi Austmarka tar en av til venstre mot Vetås og Storheim. Så tar en av til høyre mot Sæbø. Etter 1.5 km. finner en idrettsbane på venstre hånd. Om en kjører fra Manger, kjører en videre på gamle veien til Sæbø kirke. Følger veien videre til Vetås. Forbi et lite boligfelt og videre kan en finne idrettsbane etter 300 m. på høyre hånd. Det står tydelig markert med Nordhordland turlag flag og startpunkt. 

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og gode, varme klær. Varm drikke på termosen om du ønsker, staver eller stokk om du har behov for det.

Pris: Gratis deltagelse, åpent for alle. Om en har behov for transport kan vi være behjelpelig. Passasjer dekker da vanlige bensin utgifter per km. I Corona periode må vi fra uke til uke ta hensyn til regelverket ifm kjøring.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Du kan velge hvordan du ønsker å melde deg på. Husk å oppgi ditt navn, bosted og om du har plass i bilen. 

SMS påmelding: Kontakt Turleder Reidun Dragøy på nr. 95823251

Påmelding på mail: kontakt turleder Tanja Resink på tanja.resink@trimtrening.no

Er du en ny deltager kommer turlederen til å ringe deg for å høre med deg om hvordan vi kan hjelpe deg best mulig på turen. Dette gir mest mulig forutsigbarhet både for deg som deltagere og oss som er med som turledere.

Ved behov for ledsager: Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som nærkontakt ledsager. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg om det trengs.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur. Velkommen!

Turledere DNT tilrettelagt: Cathrin Færøkavlen, Vibece Aarsgård, Wenche Sætre, Solbjørg Amundsen, Inger Myking, Reidun Dragøy, Isabel Smeding, Jarlleif Mellingen, Tanja Resink.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen og Hordaland Turlag som støtter satsingen.

Åpningstur Ti På Hjul med ordfører Sara Sekkingstad og Tommy Urhaug på Solheim

Bli med på åpningsturen av TI PÅ HJUL. Ti Rullestol vennlige turer Nordhordland. Bli med oss på tur denne tirsdagen, sammen med ordfører Sara Sekkingstad og idrettstjerne Tommy Urhaug. Vi fyrer ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Reidun Dragøy