Onsdagstur Masfjorden: MELSHOVDEN

4. april kl. 18:00

Nordhordland Turlag samarbeidar med idrettslaga i Masfjorden om å arrangere onsdagsturar i Masfjorden. Dette er ein kommune med utruleg varierte og vakre landskap, og gjennom onsdagsturane kan du  verte kjent med mange lokale natur- og kulturperler. I godt selskap!

Onsdagsturane er ei sjølvgåande turgruppe med ein kjentperson som syner veg både fram og tilbake.

Velkommen på onsdagstur i Masfjorden, spesielt alle nye som har lyst å gå på tur med oss!

Den første onsdagsturen i kvar sesong startar på Melshovden.

Oppmøtestad: Sør Kvingo
Oppmøtetidspunkt: Onsdag 4. april kl. 18.00
Kjentperson: Vebjørn Aasgard tlf. 97 60 68 40

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT, og kr 50,- for å ikkje-medlemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. (Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen).

Onsdagstur Masfjorden: MELSHOVDEN