Onsdagstur GOLFBANA RUNDT, Meland

4. april kl. 18:00

Onsdagsturane er ei  turgruppe med ein kjentperson som syner veg

Turmål: Golfbana rundt

Oppmøtestad: Golfbana, Fløksand, Meland
Oppmøtetidspunkt: Onsdag 04. april 2018 kl. 18.00
Kjentpersonar: Jan Otto og Kari Natland
Tlf.   90584618

Mat, drikke og utstyr: Ta med det du treng for ein ettermiddagstur. Litt drikke, noko energimat og ei ekstra varm trøye kjem alltid godt med.

Turane er gratis for medlemar i DNT og kr 20,- for å ikkje-medemar. Me oppmodar turgåarane til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. (Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen).

Onsdagstur GOLFBANA RUNDT, Meland

Onsdagsturane er ei  turgruppe med ein kjentperson som syner veg Velkommen på onsdagstur , spesielt til alle nye som har lyst å gå på tur med oss! Turmål: Golfbana rundt ...