Alvøen fra Alvøen Hovedgård

Fellestur

Dato
6. november 2019 kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
Fjell Turlag Seniorgruppa, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi møtes på nedre parkering ved Fjell kirke kl. 10.30. Samler oss i biler og kjører til parkeringsplassen ved Alvøen Idrettspark, for å ta med de som venter der. Kjører deretter til parkering ved den gamle papirfabrikken i Alvøen.

Vi starter på grusvei og går mot Alvøen Hovedgård, videre opp til Alvøen Rideklubb. Her er det over på asfaltert vei til gravplassen for Fasmer famillien hvor vi kommer inn på grusvei og følger denne opp til Småvannets sørlige ende. Her dreier vi nordover og går over på sti og møter en litt bratt skrånig og noe våte partier før vi kommer til Storavannet. Vi tar en mat pause og nyter utsikten over vannet.

Turen tilbake går via Gullaksdalen hvor vi passerer rester etter møller og videre mot Alvøen Idrettspark, her tar vi til venstre og retunerer til papirfabrikken. Turen tar ca. 3 timer med pauser. Kjøring ca. 20 min hver vei.

Vi kler oss etter været med godt fottøy og gode klær, hus kmat og drikke. 

Velkommen på tur.

Vilkår: For Bergen og Hordaland turlag Klikk her

Alvøen fra Alvøen Hovedgård

Vi møtes på nedre parkering ved Fjell kirke kl. 10.30. Samler oss i biler og kjører til parkeringsplassen ved Alvøen Idrettspark, for å ta med de som venter der. Kjører ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sigrid Steffensen
  • Runa Schreuder Kjelstrup